Rántott sajt burgonyapürével

Rántott trappista sajt burgonyapürével

Hozzávalók a rántott sajthoz:

  • 6 szelet trappista sajt (5 ml vastagságú)
  • 3 - 4 tojás szükség szerint
  • liszt
  • zsemlemorzsa

Elkészítés:

A sajtszeleteket panírozzuk. Liszt, tojás, zsemlemorzsa,tojás, zsemlemorzsa. Forró olajban kisütjük.

Hozzávalók:

  • 1 kg burgonya
  • 1 evőkanál vaj
  • 1 tejföl

Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk. Sós vízben megfőzzük. Leszűrjük és burgonyatörővel összetörjük. Hozzáadjuk a vajat és a tejfölt. Krémesre dolgozzuk.


Iratkozz fel!

Ha nem szeretnél lemaradni a jó receptekről, iratkozz fel. Havonta küldünk egy levelet neked a legjobb receptekkel.







Feliratkozásommal elfogadom az "husmentes.irdmeg.hu" ingyenes hírlevelet küldjön számomra, tudomásul veszem, hogy beleegyezésemet bármikor visszavonhatom. Minden e-mailünkben megtalálható "leiratkozás" linkre kattintva.