Tepsis burgonya

Tepsis, sajtos burgonya. Köretként, de főételként is megállja a helyét. Hozzáadott zsiradékot nem tartalmaz.

Hozzávalók:

  • 1 kg burgonya
  • fűszerek
  • 10 dkg félkemény sajt

Elkészítés: A burgonyát meghámozom, hasábokra vágom. Tepsibe rakom a hasábokat, sóval és ízlés szerinti fűszerekkel ízesítem. Kevés vizet öntök alá. Alufóliával letakarom. Előmelegített sütőbe teszem. Mikor majdnem kész,akkor leveszem a fóliát, megszórom reszelt sajttal és visszatolom a sütőbe, rápirítom a sajtot.


Iratkozz fel!

Ha nem szeretnél lemaradni a jó receptekről, iratkozz fel. Havonta küldünk egy levelet neked a legjobb receptekkel.







Feliratkozásommal elfogadom az "husmentes.irdmeg.hu" ingyenes hírlevelet küldjön számomra, tudomásul veszem, hogy beleegyezésemet bármikor visszavonhatom. Minden e-mailünkben megtalálható "leiratkozás" linkre kattintva.