Rakott brokkoli

Rakott brokkoli hús nélkül, sajttal megszórva.


Hozzávalók:

  • 1 brokkoli
  • 1 csomag virsli
  • 4 tojás
  • 1 tejföl
  • 10 dkg trappista sajt

Elkészítés:

A brokkolit sós vízben előfőzzük, lecsepegtetjük. A jénai aljára teszünk egy réteget. Megszórjuk karikára vágott virslikkel. Újabb brokkoli réteg, majd virsli. A 4 tojást villával elkavarjuk, hozzáadjuk a tejfölt, sózzuk, majd elkeverjük. Ezt a tejfölös tojást ráöntjük a brokkolis virslis rétegezésre. Szépen lecsorog az aljáig. Reszelt trappista sajttal megszórjuk a tetejét. Sütőben szép pirosra sütjük.



Iratkozz fel!

Ha nem szeretnél lemaradni a jó receptekről, iratkozz fel. Havonta küldünk egy levelet neked a legjobb receptekkel.







Feliratkozásommal elfogadom az "husmentes.irdmeg.hu" ingyenes hírlevelet küldjön számomra, tudomásul veszem, hogy beleegyezésemet bármikor visszavonhatom. Minden e-mailünkben megtalálható "leiratkozás" linkre kattintva.