Rostdús pita
Pita rostdúsan, szénhidrát csökkentve, krémsajttal, útifű maghéjjal készítve, élesztő nélkül.
Hozzávalók:
- 1 evőkanál bambuszrostliszt
- 2 evőkanál útifű maghéj
- 2 evőkanál szénhidrát csökkentő rostkeverék (Szafi)
- 2 evőkanál diawellnessz sütemény lisztkeverék
- fél sütőpor
- késhegynyi szódabikarbóna
- pici só
- 2 tojás
- 200 g krémsajt
- 3 dl langyos víz
Elkészítés: A száraz és nedves hozzávalókat külön-külön összekavarjuk, majd a száraz anyaghoz adjuk a nedves anyagot. 10 percig pihentetjük. Sütőpapírős tepsire gombócozzuk. Nagyon meg fognak nőni,ezt vegyük figyelembe. 180 fokon 40 percig sütjük. szép magasra feljöttek a piták,a belsejük üres marad. Zöldségekkel töltjük.