Rostdús pita

Pita rostdúsan, szénhidrát csökkentve, krémsajttal, útifű maghéjjal készítve, élesztő nélkül.

Hozzávalók:

  • 1 evőkanál bambuszrostliszt
  • 2 evőkanál útifű maghéj
  • 2 evőkanál szénhidrát csökkentő rostkeverék (Szafi)
  • 2 evőkanál diawellnessz sütemény lisztkeverék
  • fél sütőpor
  • késhegynyi szódabikarbóna
  • pici só
  • 2 tojás
  • 200 g krémsajt
  • 3 dl langyos víz

Elkészítés: A száraz és nedves hozzávalókat külön-külön összekavarjuk, majd a száraz anyaghoz adjuk a nedves anyagot. 10 percig pihentetjük. Sütőpapírős tepsire gombócozzuk. Nagyon meg fognak nőni,ezt vegyük figyelembe. 180 fokon 40 percig sütjük. szép magasra feljöttek a piták,a belsejük üres marad. Zöldségekkel töltjük.

Iratkozz fel!

Ha nem szeretnél lemaradni a jó receptekről, iratkozz fel. Havonta küldünk egy levelet neked a legjobb receptekkel.







Feliratkozásommal elfogadom az "husmentes.irdmeg.hu" ingyenes hírlevelet küldjön számomra, tudomásul veszem, hogy beleegyezésemet bármikor visszavonhatom. Minden e-mailünkben megtalálható "leiratkozás" linkre kattintva.